Transporttjänst i Borås

God morgon på er allesammans, jag hoppas att ni har sovit gott i natt och att ni är pigga och glada idag. Jag tänkte i dagens inlägg berätta för er om en väldigt bra transporttjänst i Borås, och företaget som har denna tjänst heter Christer B Transport AB.

 Jag behövde för ett tag sedan hjälp med att transportera byggmaterial från hemifrån till vårt landställe. Vi hade sen lång tid planerat att bygga en egen bastu och göra det själva, det enda vi skulle behöva hjälp med var att få allt virke till platsen där vi har vår stuga. Sökte runt lite och hittade tillslut det här företaget, jag ringde dit och förklarade mitt ärende. Jag fick direkt jättebra känsla i kroppen av hur trevliga och hjälpsamma de var och att det verkligen ville hjälpa mig lösa det här på allra bästa och smidigaste sätt. Jag förklarade för dem att jag inte är så insatt i hur det fungerar och att jag kände mig lite dum kring vissa frågor jag hade, de svarade bara att det absolut inte var någon fara och att det bara var att fråga om jag hade några som helst frågetecken om hur det skulle gå till med frakten. Nu när bastun börjar bli klar är jag väldigt glad över att jag kontaktade just denna transporttjänst i Borås för att vi fick fram allt vårt virke på det absolut smidigaste och effektivaste sättet. Så om du eller någon du känner behöver hjälp med transport kan jag absolut tillråda er att kolla in denna transporttjänst i Borås.