Mellansvenska Städ AB

God morgon och välkomna in till bloggen. Jag planerar att skriva massvis med blogginlägg idag och tänkte mig att starta genom att berätta om ett städföretag i Östersund! Jag sitter i köket med en kopp kaffe och det är så roligt att vakna upp till ett fint och välstädat hem. Det var ett riktigt bra beslut som jag tog när jag bestämde mig för att anlita detta städföretag i Östersund som heter Mellansvenska Städ. Innan jag anlitade den här hjälpen så blev det nästan aldrig någon tid över till att göra roliga saker ihop med familjen. Nej, det var jobbet, hem ifrån jobbet för att laga mat, åka ut och handla, läxor som skulle läsas och så denna betungande städning. Jag behövde göra något för att få mer kvalitetstid tillsammans med familjen. Lösningen på mitt problem kom när jag anlitade Mellansvenska Städ. Eftersom dessa tjänster är något som de flesta har råd med i och med rotavdraget, så känner jag att jag vill rekommendera även er att anlita Mellansvenska Städ. 

  

Vi har nu en fräsch, hygienisk och välstädad villa. Så när jag startar denna nya dag med en kopp kaffe och tittar mig omkring i mitt välstädade hus så kan jag inte bli annat än riktigt belåten. En gång i månaden kommer de duktiga städarna hit. Det är tack vare att några andra familjer som bor här på gatan också anlitar hjälp av Mellansvenska Städ som även jag valde just det här företaget. Rekommendationerna vi fick av våra grannar var bra, så nu vill jag skicka dessa vidare till er som är i behov av ett städföretag i Östersund med omnejd! Tyvärr finns det flera oseriösa företag inom denna bransch, men ni som väljer Mellansvenska Städ, kan vara helt trygga i att detta är ett helt seriöst företag!